Източник lamqta.com Овен  Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения

...
Източник lamqta.com Овен  Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Пет от зодиите е крайно време да сложат край на мотаенето и да вземат крути мерки

Източник lamqta.com  

Овен 
Продължавайте да вървите по пътя на тласъците. В дадения миг е по-добре да откриете страстите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неуместни обстановки, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, през днешния ден заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази обстановка, направете проучване, и ще откриете, че в последна сметка нищо не е по този начин ужасно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата сантиментална страна. От тях може да получите значими уроци, стига единствено да ги наблюдавате известно време в деяние. 

Телец

Бъдете през днешния ден търпеливи към капризите на Вашата втора половинка. Те през днешния ден ще бъдат повече от задоволителни и ще стигнат за цялостен взвод доста търпеливи и безпределно любящи хора, само че ще се наложи в горда самотност да издържите този напън. След това ще можете сами да се премиите с орден – за неустрашимост
 

Близнаци

Не бъдете безапелационни в връзките с Вашия обичан човек! Гъвкавият метод ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се обстановка, както и да намерите най-хубавия излаз. Всъщност, може и да не се постанова да търситре излаз, тъй като всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.
 

Рак

Не бързайте да споделяте своите триумфи и достигнати истини с домочадието. Трудът Ви освен няма да бъде оценен и може и да Ви се надсмеят. Днес за това, което Ви е забавно, може да говорите с който си желаете, единствено не с член на Вашето семейство.
 

Лъв

Няма никаква изгода от това, в случай че единствено говорите, а нищо не вършиме. Така че престанете единствено да разказвате, че бихте желали да видите себе си в ролята на артист, актьор или човек, заемещ висока служба във Вашата компания, а се заемейте за работа! Нанерете мято, на което бихте желали да се деянията. Не сте уверени, че в този момент е най-подходящото време? Какво пък - тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение миг, и се зарадвайте, като видите по какъв начин добре се подрежда всичко.
 

Дева

Днес Вашият персонален живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето многообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята персонална ниша - дано да се резервира за дълго време. 
 

Везни

Мислите единствено за предишното или бъдещето. В сегашното Ви няма. А в действителност тъкмо мига сред сегашното и бъдещето се назовава живот! Не е ли време към този момент да престанете да тъгувате или мечтаете? Просто се огледайте и вдъхнете аромата на обкръжаващата природа и осъзнайте, какъв брой хубаво се живее в този момент. Отдръпнете се от всички неприятности, в случай че, несъмнено, ги има... 
 

Скорпион

Днес ще Ви бъде мъчно да се решите на някаква виновна крачка във Вашия персонален живот, която няма да го промени до неразбираемост, само че въпреки всичко ще внесе няколко нови щриха...Постарайте се да извършите по този начин, че измененията единствено да зарадват Вашия обичан човек.
 

Стрелец

Крайно време е да се избавите от всички тези: „ какво ще стане в случай че... ”, на които сте дали опция да Ви стопират от това, което бихте желали да извършите. Навярно ще се окажете задоволително умни, с цел да поемате единствено обмислен риск. Затова в случай че решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или в случай че решите да кажете на своя обичан човек, който е надалеч от Вас, че доста Ви липсва, и в случай че считате това за вярно, постъпете тъкмо по този начин. Не е допустимо да спечелите, в случай че не играете.
 

Козирог

Не Ви се желае изключително да се занимавате с домашна работа, само че през днешния ден отговорностите ше бъдат прекомерно доста. Не мислете толкоз за своята реализация. Предстои да Ви създадат забавно предложение, само че се постарайте доста добре да го обмислите, преди да приемете или откажете. Ще се наложат доста пътувания, само че защото сте привикнали с това движение на живот, ще приемете всичко умерено. Разчитайте на поддръжката на близки хора, само че по стичане на събитията през днешния ден може да не я получите. Ще се наложи да се оправяте сами.
 

Водолей

Разбира се, че е прелестно да бъдете самостоятелни, само че от време на време Ви се желае да усетите уюта и комфорта от пребивяването в група от съидейници. За благополучие, имате доста ексцентрични сродни души, които може да повикате, в случай че Ви стане скучно, или се затъжите за компания. Смешните истории от предишното, радостното настояще и предвкусването на взаимните бъдещи развлечения - тъкмо това е, което Ви е нужно през този ден.
 

Риби

Безпокойството няма да Ви донесе напълно никаква изгода, и по тази причина неотложно би трябвало да спрете. Губите душевни сили за занятие, което по никакъв метод няма да промени обстановката към по-добро, само че ще ограничи опцията Ви съответно да реагирате във връзка с обекта на паника. Ако става въпрос за работа, обич, семейство, Вашето здраве или различен значим аспект в живота Ви, направете си услуга и самоуверено погледнете казуса в лицето. Колкото по-рано го извършите, толкоз по-скоро ще успехите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете градивни!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР